Trimsalon 2B`s 


 

 
U kunt terecht voor knippen, effileren, scheren, wassen en föhnen van uw 4 voeter . De hond staat bij mij centraal . De honden staan los en vrij op de trimtafel . Dit omdat ik zie dat er vaak stress ontstaat bij het vast zetten van honden.  Mocht er gevaar voor mij of de hond ontstaan dan staan ze ondersteund door de buikband op tafel , en als het helemaal niet lukt dan pas zet ik ze vast. 

Hoe graag ik ook naar uw wensen luister , kijk ik ook naar wat voor de hond het beste is . Hierbij te denken aan vachten die niet onderhouden zijn, vervilt en vol klitten .

Mocht ik zien dat het voor de hond niet vol te houden is dat ik de klitten eruit moet kammen dan ga ik voor wat er het beste is voor de hond , dat is vaak dat de vacht dus gekort wordt. Vaak kan er namelijk zelfs koorts ontstaan door het trekken aan de huid i.v.m vervilting en klitten. Dan is de beste oplossing helaas kort scheren.


Wist U dat U ook terecht kunt  om te wassen en uit te blazen van korte vachten? Vooral in de rui periode een mooie effectieve oplossing !! 

Ik werk met Nature Specialtie shampoos die heerlijk ruiken en ook nog eens natuurlijke ingrediënten bevatten !! Tevens heb ik een certificaat voor  deelname aan de cursusdag huidadvies voor dieren .    


 

IMG_20200502_124511
IMG_20200502_124511
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info